Friday, July 24, 2015

Merhaba Mersinnnnn ve Civar İllerrrr....


(Bu yazımı paylaşırsanız, ihtiyacı olan, haberdar olması gereken daha çok kişiye ulaşabiliriz. Şimdiden çok teşekkürler).
BİR HAFTALIK MERSİN HIZLANDIRILMIŞ AHŞAP VE DEKORATİF BOYAMA EĞİTİMİ
için ahşap malzemelerinin de satıldığı ulaşımı kolay, klimalı, bol ışıklı, mümkünse objelerimizi açık havada kurutup vernikleyebileceğimiz bir alanı da olan, bir ATÖLYE'ye ihtiyaç vardır.
AYRICA.......
Ağustos ayı içinde yapmayı planladığım HIZLANDIRILMIŞ AHŞAP VE DEKORATİF BOYAMA EĞİTİMİ için istekliler 0532 396 3032 nolu telefondan ücret ve diğer detaylar hakkında benimle görüşebilirler.
EĞİTİM BİLGİLERİ
Yer: Mersin
Tarih: Tüm adaylara en uygun olacak şekilde ağustos ayında bir hafta
Süre: pazartesi sabah başlangıç, cumartesi akşam bitiş
Saat: hergün 9.30-16.30
ECE AYMER CRAFT HOUSE, 15 yıllık deneyim ile Türkiye'nin her köşesinde bir öğrencisi, takipçisi olan, profesyonel eğitimcilerle çalışan ve sektörün daima öncüsü olmuş bir atölyedir . Yaklaşık 5 senedir Ankara ve çeşitli illerde verdiğim Hızlandırılmış Eğitimler bir anlamda meslek edindirme eğitimleridir. 20'ye yakın ahşap, cam, galvaniz, kumaş vb. sert zemin boyama tekniği ayrıca eskiyi yenileme ve mobilya boyama yöntemleri bu bir haftalık eğitimlerde benim tarafımdan öğretilmektedir.
Hobinizi mesleğe dönüştürmek istiyorsanız, ya da “her zaman vaktim olmuyor, kısa zamanda herşeyi öğreneyim” diyorsanız, buyrun MERSİN hızlandırılmış atölye çalışmalarına…
Eğitim sonunda özel ECE AYMER CRAFT HOUSE sertifikası verilecektir.

No comments:

Post a Comment