Tuesday, January 3, 2012

ECE AYMER CRAFT HOUSE ANKARA ÇAYYOLU'NDA AÇILIYOR....

IMG_9186
"Zeynep'in Evi"ni biliyor musunuz? 
Bu web sayfası zaten mükemmel ama asıl yaratıcısı??? 
Tanıyabileceğiniz en zarif, huzur veren, sesi, gözleri, giyim tarzı, gülüşü, herşeyi ile içinde olumsuzluk barındırmadığını belli eden, fotoğrafçılık yönüyle de dünyaya nasıl zevkli bir gözle baktığını gösteren (ve bana hep Audrey Hepburn'ü hatırlatan) yepyeni Ankara'lı arkadaşım... 
Size bizim evde çektiği bir fotoğraf ile merhaba demek istedim..
Bu vesileyle de yeni yılınızı kutlamak istedim....
 Her yeni yıl, yeni umutlar...2012 yılının hepimize mutluluk, sağduyu ve sağlık getirmesi dileği ile...
Şimdi sözü çok heyecanla açılmayı bekleyen "Ece Aymer Craft House" atölyesine bırakıyorum... Ece Aymer



"Kiminiz yakından tanıyor Ece Aymer'i..., web sayfasına, bloguna, TV programına müptela olmuş durumdasınız. Ancak,  dekoratif boyama konusuyla ilgisi olmayanlar onu tanımıyor olabilirler. Yoksa herkes onu biliyor artık.

Ece AYMER, 12 senedir, aynı amatör ruh ile ahşap ve dekoratif eğitimi veren, bununla da yetinmeyip Ankara’da olmayanlara da uzanabilmek için şu anda harıl harıl kitap yazmakta olan, Kanal B’deki programında kısıtlı zamanlarda harikalar yaratan bir kadın.
Evet doğru, elinin altında yıllardır emek emek biriktirdiği gerçekten inanılmaz büyük bir resim koleksiyonu var, ama resimleri asla olduğu gibi kullanmıyor, bir şekilde tüm objelerine nitelik kazandırıyor!
Biraz hayalgücü,  gören bir göz, açık bir algı ve tabii ki bol miktarda ince zevk!
Sonuç: Harika kompozisyonlar!
Yani bir resme/objeyi gördüğünde, bakmakla yetinmeyip, onların bitmiş halini görüyor.
İşte onu Ece AYMER yapan da bu zaten!
Nur'un Gemisi'ndeki Nur Anaç'ın Ece Aymer'e ait yazısından bir paragraf... 



Ece Aymer Craft House'da daha ilk atölye çalışmanızda bile yaratıcı ruhunuzu doyuracak en keyifli çalışmaları yapabileceksiniz.
Bu atölyede dekoratif boyamanın çok daha ötesinde, dünyadaki son teknikleri birebir takip etme avantajınızın yanısıra, size en ince ayrıntılarına kadar tüm basit ve profesyonel sert zemin boyama teknikleri öğretilecektir.
page1
*Tüm atölye çalışmalarının sonunda özel "Ece Aymer Craft House" sertifikasına sahip olacaksınız.
* Evinizin bütçesine katkıda bulunmak istediğiniz taktirde, atölye çalışmalarında yaptığınız ürünleri, dilerseniz satış katımızda ya da web sayfamızda satabilme olanağına sahip olacaksınız.
* 3 aylık atölye çalışmalarındaki indirimlerden hemen yararlanınız.
*Nisan ayında hep birlikte İspanya dekoratif boyama atölyelerini ziyarete gidiyoruz... Bu geziye katılmak için Ece Aymer Craft House öğrencisi olmanız yeterli!!!


2012 Ece Aymer Craft House Atölye Çalışmaları 
Kayıtlar devam etmektedirHaftada 3 saatlik aylık çalışmalarAhşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları: Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, 3 saatlik aylık atölye sertifikası verilecektir.
 Kayıtlar devam etmektedir
Haftada 6 saatlik
aylık çalışmalar
Ahşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları; Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, 6 saatlik aylık atölye sertifikası verilecektir.
Mart/Nisan/
Mayıs
Haftada 3 saatlik
3 aylık çalışmalar

Ahşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, Sertifika verilecektir.


Mart/Nisan/
Mayıs
Haftada 6 saatlik 3 aylık çalışmalarAhşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları; Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, Sertifika verilecektir.
Başlangıç Mart 20121 haftalık hızlandırılmış 30 saatlik çalışmaAhşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, Özel Sertifika verilecektir.
Başlangıç Mart 20122 haftalık hızlandırılmış 60 saatlik çalışmaAhşap ve Dekoratif Boyama Çalışmaları; Tüm Sert Zemin Boyamalara ait Teknikler, Özel Sertifika verilecektir. 

Telefon Numaralarımız:
531 085 3680
532 683 6568


Adres:
Ece Aymer Craft House
3036.cadde Konutkent-Yaşamkent yolu üzeri No. 46  Çayyolu 


Diğer Önemli Bilgiler
  • Ece Aymer atölye çalışmalarına birebir kendisi katılmaktadır.
  • Atölye Çalışmalarının detaylarını (saat ve ücret vs.) lütfen yukarıdaki telefonlardan  öğreniniz.
  • Ankara ikametli olmayan uzun süreli eğitim almak isteyen öğrenciler için uygun fiyatlı yerler önerilmektedir...Lütfen yukarıdaki telefon numaralarından detaylı bilgi alınız.
  • Her atölye çalışmanızın sonunda sevimli bir "Ece Aymer Craft House" sertifikasına sahip olacaksınız.
  • Eğitimlerde çalıştığınız objeler, sizin isminiz ile, dilerseniz mağazamızın satış katında ya da www.eceaymer.com web sayfasında satışa sunulabilecektir.
  • Eğitimler sırasında, diğer kişileri rahatsız etmemek kaydı ile resim çekebilir, kamera ile çekim yapabilirsiniz.


Herkese Mutlu Boyamalar...

27 comments:

  1. mutlu yıllar , mutlu boyamalar
    Zeynebi bilmezmiyiz.
    Şanslı Ankaralılar

    ReplyDelete
  2. hayırlı olsun öncelikle. ben de sizin kurslarınıza çok katılmak istiyorum ama ancak yazın uygun olabiliyorum. acaba yaz kursu açacakmısınız? ve ücretlendirme konusunda bilgi verebilir misiniz? teşekkürler, sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Ece hanım,
    Şimdiye kadar hiç kimse beni böyle güzel anlatmamış, böyle güzel tanıtmamıştı.. Ben size nekadar hayran olduğumu sıklıkla tekrar ediyorum ve sizi aramaktan sesinizini duymaktan inanılmaz keyif alıyorum. Sizinle olduğumda yanınızdan hiç ayrılmak istemiyorum ve sizi gerçekten çok seviyorum..
    İnsanlarla olan iletişiminize, diyalog şeklinize önemsemenize herşeyinize herşeyinize hayranım ve size bu yazdıklarınız için çok ama çok teşekkür ederim..
    En kısa zamanda yeni atölyenize uğrayacağım.. size minnettarım.. sağolun..

    ReplyDelete
  4. hayırlı olsun :) mutlu huzurlu başarılı bir yıl olur senin için güzel paylaşımlarını severek ve hayranlıkla izleyeceğim:)) sevgiler

    ReplyDelete
  5. Merhaba,

    Sitenizden ve çalışmalarınızdan Zeynep'in Evi aracılığıyla haberdar oldum. Bir hazine bulmuş gibi... Ne kadar da sevindim anlatamam.

    Tasarım ve dekorasyonla oldukça ilgiliyim ve çocuklarla bu konuda çalışmalar yapıyorum.

    İstanbul'da yaşıyorum ama yolum sıklıkla Ankara'ya düşüyor. Mutlaka gelip bir atölye çalışmalarınıza katılmak isterim:)

    Sevgiler

    ReplyDelete
  6. Yeni yılınız ve yeni yeriniz kutlu olsun :)

    ReplyDelete
  7. BELLÍSIMO EL PORTACARTAS. HAPPY NEW YEAR!

    ReplyDelete
  8. Bizim suçumuz İstanbullu olmakmı?::)))))

    ReplyDelete
  9. Ece hayırlı olsun...sevgilerimle seni kucaklıyorum.

    ReplyDelete
  10. merhaba ben ıstanbuldan yazıyorum kıtabınızı sabırsızlıkla beklıyorum oraya gelmem ımkansz ama cok ısterdım bunu bılın,sınle tanışmak ders almak cok ısterdım ama malesef oyuzden sızı blogunuzdan ve kıtabınızdan takip edıcem sanırım kıtabı istanbulda bulabılırız oyle degılmı?

    ReplyDelete
  11. Ececim sanada iyi seneler,zeynebimin objektifinden herşey dahada güzel:)onun fotoğraflarında bir huzur var sanki dimi...kendi gibi:)
    canım, başarılar peşinden kovalsın seni:)))

    ReplyDelete
  12. 20 gun sonra ankaradayim,umarim ugrayabilirim...

    ReplyDelete
  13. Ece hanım merhaba, öncelikle siniz de yeni yılınız kutlu olsun, güzellikler getirsin. güzel projelere imza atıyorsunuz hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim. Size en yakın zamanda hem telefonda görüştüğüm konu hem de yeni yeriniz hayırlı olsun ziyareti yapacağım :D görüşmek gülüşmek üzere sevgiler :D

    ReplyDelete
  14. hayırlı olsun.ankara da olmak ve sizlerden güzel şeyler öğrenmek çok güzel olurdu .sevgiler

    ReplyDelete
  15. Sevgili Ece,çok mutlu, huzurlu ve sağlıklı kocaman bir yeni yıl diliyorum. Hayırlı olsun yeni atölyen. Dilerim her şey istediğin gibi gelişir, hiçbir şey seni üzmez. Sevgiler, NAZLICA

    ReplyDelete
  16. Ece Hanım,bol bereketli bir çalışma diliyorum.Çok başarılısınız.Yine çoookkk başarılı olacaksınız.
    Peki ben İzmit'te oturuyorum,bizim günahımız ne ,ne yapalım bir çare düşünün lütfennn!!!!Sevgiler,kolay gelsin.

    ReplyDelete
  17. Ece Hanım,bol bereketli bir çalışma diliyorum.Çok başarılısınız.Yine çoookkk başarılı olacaksınız.
    Peki ben İzmit'te oturuyorum,bizim günahımız ne ,ne yapalım bir çare düşünün lütfennn!!!!Sevgiler,kolay gelsin.

    ReplyDelete
  18. Yeni başlangıcınız size huzur, mutluluk ve şans getirsin, umarım sizinle çalışma imkanı bulabilirim, en kısa zamanda atölyenizi ziyaret etmek istiyorum, sevgiyle kalın:))

    ReplyDelete
  19. Ece hanım yeni atölyenizde size mutluluk vebol kazanç diliyorum hayırlı,uğurlu olsun...

    ReplyDelete
  20. merhaba ece hanım ben çiğdem yazan sizi facebooktanda takip ediyorum çok tatlı bir bayansınız öncelikle hayırlı olsun allah gönlünüze görer verir inşallah malesefki benim ankaraya gelme gibi bir şansım yok bir kere semih yenere gelmiştiniz inşallah yolunuz istanbula düşerse yine gelirseniz tanışmak çok isterim ece hanım bu yeni yılda sizdn bi ricam olucak evet resimler çok güzel hiç olmazsa birazda anlatacı bilgiler de koyarsanız blogğunuza bizde evimizden yapmak çok isteriz ben özellikle sizin yağlı boya eskitmenizi nasıl yapıldığını çok merak ediyorum sizin güzel anlatımınızla bizleri bilgilendirirseniz çok sevinirim sağlıkla kalın

    ReplyDelete
  21. Ece'cim, mutlu haberler ard arda gelsin bundan sonra... Atölyenin fotoğraflarını bekliyorum.
    Kanal B'deki programa ne zaman başlayacaksın? Veya başlayacak mısın? Kitap ve satış sitesinin hazırlıkları nasıl gidiyor? Çok soru sordum ama benim gibi herkes merakta:)
    Atölyen öğrencilerle dolsun, yeni fikirler ve tasarımlar havada uçuşsun:) Yeni yıl senin için herşeyin başlangıcı olsun. Burada yeni tasarımlarını görelim ki, bize de fikir olsun:) (Şiir gibi oldu sanki:))
    Öpüyorum seni güzel yanaklarından...

    Bu arada Ece'cim, arka fonu mu değiştirdin? Ben göremiyorum. Sadece bende mi böyle bilemiyorum ama Photobucket logoları var sadece.

    ReplyDelete
  22. Ben de ancak hayır dualarımı gönderebiliyorum:) Sevgiler.

    ReplyDelete
  23. Ece hanım hayırlı olsun.hem atölyeniz,hemde okul çalışmalarınız.İsterdim mi daha merkezi bir yerde olsun.Çünkü kursunuza çok katılmak istiyorum.Ama olsun,bir gün mutlaka katılacağım verdiğiniz.

    ReplyDelete
  24. Ece hanım,hayırlı olsun.Mekan nerede olursa olsun aslolan neler yapıldığıdır. Siz her yerde başarılı olursunuz.Bol kazançlı,bol boyamalı,bol yeni fikirli olsun,çoook sevgiler.

    ReplyDelete
  25. Ece hanım öncelikle yeni yeriniz hayırlı olsun keşke hep izmirde olsaydınız bende ekibinize katılsaydım ;) İzmirdeki atölyeye katılmayı çok isterdim fakat çalıştığım için olanaksızdı :/

    Birde sizden bir ricada bulunabilirmiyim ?
    Şuan 7,5 aylık hamileyim ve Allah nasip ederse kızım olacak kız odası hazırlığı içersindeyim..
    Zeynepin evinde eklemiş olduğu sizin evinizden bir bölüm de olan kelebekli duvar kağıdını çok beğendim..Acaba nereden aldınız öğrenebilirmiyim..Kelebekleri çok seviyorum zaten bunun la ilgili bir blogum bile var...
    http://kelebeklerimveben.blogspot.com/
    kelebekli soft duvar kağıdı arıyorum ama bir türlü bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

    Şimdiden çok teşekkür eder,yeni işlerinizde başarılar dilerim ;)

    ReplyDelete
  26. Yeni atölye hayırlı uğurlu olsun, hem bol kazançlı hem de bol keyifli günler diliyorum

    ReplyDelete
  27. Ece'cim, Ece Aymer Craft House'ın fotoğraflarını yayınlarmısın?Çok merak ettim.Nasıl güzel olmuştur kimbilir?

    ReplyDelete