Thursday, March 29, 2012

The Woo..

Bugün öğrendik ki..İstanbul Palladium'a giden ilk "The Woo" siparişlerinin tümü satılmış..Bu nasıl mutluluk verici birşey, herşeye değer...
Bu mutlu olayı öğrenip, yüklüce siparişleri tekrar almaya başlayınca, bugün atölyede derste alkışlarla herkes üretim grubunu (Asuman, Gülistan, Sema, Füsun, Buket ve Ayşen...ayyy tabi ki ders sonraları da sevgili Seden)) tebrik etti, öpücükler dağıtıldı! Başarılarımızın devamı dilendi ve hemen şevkle ve daha da istekle herkes daha da sıkı çalışmalara başladı.

Görünen o ki...Biz bu haftasonu  yoğun çalışıyor olacağız..
Cumartesi gecesi hariç...
Geleneksel atölye personel toplantısını gece eğlenerek ve The Woo'yu kutlayarak yapalım dedik de....


Herkese böyle mutlu haftasonları dileklerimizle....

23 comments:

  1. Tebrik ederim Ece'cim ama başka türlüsü düşünülemezdi zaten...
    Geçenlerde Palladium'a sinemaya gittik. Sinemaya geç kalmayalım diye acele etmesek, görme fırsatım olacaktı demek ki. Neyse ben de bir sonraki partiyi beklerim. Gider severim onları:)
    Öpüyorum güzel yanaklarından...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biliyor musun sevgili Serap? Sen, Zeynep ve Fidan İstanbul'lu en eski takipçilerimsiniz, bunca yıldır bıraktığınız o güzelim yorumları biraz evvel biraz karıştırdım.. Gülümseyerek okudum çoğunu...İnşallah İStanbul'lu olacağım günlere az kaldı..O atölye bizim olduğu kadar sizin de olacak.. Şimdilik kendine çok iyi bak...

      Delete
  2. Ay ben görmeden mi bitmiş...Yeni ürünler hangi gün geliyor.Haber verin Palladiumu ben açacağım...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ne şekersiniz siz? Bu arada laf aramızda...Umarım Palladium güzel bir alışveriş merkezidir, hiç görmedim ama The Woo sayesinde hepimiz atölyede ismini çok güzel öğrendik...

      Delete
  3. Tebrikler Ece hn.İlk önce tel dolap gitti ardından ekmeklik ve mavi kuş aradada tek tek kavanozlar gitti.Palladium çok güzel bir AVM dir.Ünlülere de rastlayabilirsiniz orada.

    ReplyDelete
  4. Ece Hanım,çok güzel,mutlu bir haber!Tebrik ediyorum sizi!Sizin çalışmalarınız bence sadece The Woo'da değil,en az bütün Türkiyede'ki dekor mağazalarında satılmalı,çünkü onlar o kadar güzel ki,şık ve stil)
    Bu arada Palladium'u çok iyi tanıyorum,güzel alışveriş merkezi,seviyorum orada gezmeği)Geçen hafta oradaki The Woo'ya gittim,özellikle Ece Aymer markalı ürünleri görmek için,ama sadece bir kuş panosu gördüm.Tahmin ettiğim gibi gerçekten çok güzel bir çalışma,çok çok beğendim)Sizin ve atölyenizdeki arkadaşlarınızın ellerine sağlık!Yeni ürünlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum)Bir de siz İstanbul'a gelecek zamanda sizinle görüşebileciğimi çok umut ediyorum.Özledim sizi sevgili Ece Hanımcım)Öpüyorum sizi.
    Rimmma

    ReplyDelete
  5. Serap Sarıkaya YükselMar 30, 2012, 7:54:00 AM

    Sevgili Ece Hn cım,
    The Woo son birkaç senedir çok sevdiğim ve takip ettiğim mağazalardan ve ürünlerinizin burada varolması çok hoş. Umarım ürünlerinizi en kısa zamanda tüm The Woo mağazalarında görme imkanımız olur... her ne kadar şu anda orda olmasamda :(
    Çalışmalarınızda, gönülden başarlar diliyorum.
    Batum dan sevgilerimle,

    ReplyDelete
  6. Tebrik ederim , ürünlerinize bayılan biri olarak çok mutlu oldum inanın .
    Palladium çok güzel bir alışveriş merkezi , ben çok sık giderim , The Woo ' dan da çok alışveriş yaptım , sizin ürünler hangileriydi çok merak ettim , renkli çok şık tepsiler vardı , onlar mıydı acaba diye düşünüyorum şimdi ?
    Yeni ürünlerin ne zaman gideceğini bildirirseniz , görmek isterim , sevgiler , kolay gelsin .

    ReplyDelete
  7. Palladium ,kaliteli bir alışveriş merkezi.Ama takdir edersiniz ki İstanbul koca bir şehir...Neden diğer The Woo mağazalarında da satışa sunulmuyor ürünleriniz?

    ReplyDelete
  8. Sevgili Ece,

    Günün aydın,satışların ve kazançların bol olsun diye güne başlıyalım dedim.Ancak, bütün bu dilekler sana,bize de Ece'den bol objeli postlar nasip etsin dileğiyle güne başlıyalım.Ne de olsa Ece'de pişer herhalde bize de (gözümüz yok ama bir de cumartesi gecesi eğlence varmış)düşer??????. Şaka bir yana umarım herşey bundan sonra da sağlıkla,mutlulukla yolunda gider.Sana ve tüm ekibe kucak dolusu sevgiler.

    ReplyDelete
  9. Ece Hanım, tebrikler. Bu muhteşem eserlere ne söylesek az geliyor. Emeğinize sağlık, bereketli ve bol kazançlar...Kitap ne oldu die sorsam bu kadar yoğunlukta:) Neyse sabırla hem kitabınızı hem de siteyi bekliyoruz. Selamlar...

    ReplyDelete
  10. Sizin adınıza öyle seviniyorumki, yolunuz açık gönlünüz zengin daha ne olsun:))

    ReplyDelete
  11. Tebrik ederim Ece hanım, başarılı çalışmalarınızın artarak devem etmesini dilerim, kocaman sevgilerimi gönderiyorum size.

    ReplyDelete
  12. Bende ilk firsatda gidecem ama budurumda biraz zor karni burnunda bir anne olarak harika tebrikler
    Asude

    ReplyDelete
  13. Bende woo ziyaretçilerindenim şimdi sizin ürünlerinizi görmek için he vesle gideceğim Palladıuma .İstanbula ne zaman geliyorsunuz? Umarım Anadolu yakasına gelirsinizde sık ziyaret eder ve de kurslara katılabilirim.

    ReplyDelete
  14. Merhabalar Ece Hanım, 2-3 yıldır sıkı takipçinizim. Benim bloğum olmadığı için isim yazılamıyor. Ama sizleri çok beğeniyorum. İstanbul'da Paladium çok güzel bir alışveriş merkezi. Anadolu Yakasının çok büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesi. Ürünlerinizin The Woo satılıyor olması benide çok sevindirdi. Sizin ürünlerinizi takip ederek az buçuk da olsa bende bir şeyler yapmaktayım. Hepinize başarılar...

    ReplyDelete
  15. Sevgili Ece hanım, sitenizi uzun süredir takip ediyorum ama bugün yazmadan edemedim. Tebrikler, başarılarınızı sürekli takip ediyorum, eminim daha nicelerine imza atacaksınız, sevgilerimle.

    ReplyDelete
  16. kocamannn tebrikler hepinize!!! hiç sürpriz başarılar değil bunlar:) çok öpüyorum
    Ebru Kaçel

    ReplyDelete