Friday, May 4, 2012

İSPANYA GEZİMİZ...


Sağolsun bazı arkadaşlar beni uyarmışlar.. Hem 4 gece 5 gün demişim, sonra da 4 günlük program vermişim... Geceyarısı blog yazılırsa öyle olur. ne olur kusuruma bakmayın...
Programı, tekrar,  hemen yayınlıyorum..

21 haziran-25 haziran 2012
690€

21 HAZİRAN  PERŞEMBE

SABAH UÇAĞI THY İLE MADRİD UÇUŞ

PANOROMİK ŞEHİR TURU
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinden saat  08:00'da Madrid’e uçuş.Yerel saat ile 11:30'da inişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle yapılacak olan panoramik Madrid şehir turunda; Kraliyet Sarayı, İspanya Meydanı Ve Cervantes Anıtı, La Puerto Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Cibeles Meydanı Ve Çeşmesi, Paseo Del Prado Ve Apollo Çeşmesi, Retiro Parkı, Gran Via, Castellana Caddeleri ve Plaza Mayor görülecek yerler arasındadır.Şehir turu sonrası otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

OTELE GİRİŞ

ŞEHİR MEYDANINDA SERBEST ZAMAN VE AKŞAM OTELE DÖNÜŞ



22 HAZİRAN CUMA

ATOLYE VE HOBİ DÜKKANI

AKŞAM  TANGO EŞLİĞİNDE YEMEK

23 HAZİRAN CUMARTESİ

TOLEDO VE CİVARI GEZİŞ  OUTLET MAGAZASINA GİDİŞ.


 İspanya’nın eski başkenti olan“Toledo” gezisi.İspanya’nın eski başkenti Toledo, Unesco Dünya Mirası listesinin en önemli kentlerinden biridir. Ülkenin en heybetli katedrali, dünyaca ünlü ressamların eserlerine ev sahipliği yaparak dünyanın sayılı müzeleriyle yarışır hale gelmiştir. El Greco’nun kenti olarak bilinen Toledo, 16. yy’dan günümüze değişmeden gelmeyi başarmıştır. Roma, Vizigot, Arap, Gotik, Rönesans mimarisinin izlerini taşıyan yapılar, dar sokaklar, El Greco’nun tabloları, tipik pastaneler, Damascino mağazaları ve tabii ki ünlü katedrali ile turistik bir hac yeridir.Gezi sonrası otelimize transfer ve serbest saatler. 

Akşam arzu edenlerle ekstra “Flamenco Gecesi” içkili, müzikli İspanyol dansları eşliğinde eğlence. Geceleme otelimizde.


24 HAZİRAN PAZAR

MADRİD DEKİ OTELDEN AYRILIŞ SEVİLLA YA HAREKET

SEVİLLA VE CİVARI GEZİLİYOR.

AKŞAM YEMEK

Sabah kahvaltısından sonra özel otobüs ile Cordoba’ya hareket.Cordoba ‘ya varışta yapılacak olan panaromik şehir tanıtım gezisinde yapımına 785 yılında başlanan ve 987 de tamamlanan, Batı islam sanatının en etkili yapılarından biri olan Cordoba Camii (dışarıdan görülecektir.), Musevi Mahallesi görülecek yerler arasındadır.Şehir gezisinden sonra Sevilla'ya geçiyoruz. 

25 HAZİRAN  PAZARTESİ

SEVİLLA DAKİ OTELDEN AYRILIŞ

Sabah kahvaltı sonrasıyapılacak olan panoramik Sevilla şehir gezisinde; Muvahhit’ler döneminden kalma eski Ulu Camii’nin yerine 15. yy da inşaa edilmeye başlanan katedral (dışarıdan), Arap ,Gotik ve Rönesans tarzı sarayların yanyana yükseldiği krallık malikanesi Alcazar(dışarıdan görülecektir.), Altın Kule denilen 13. yy dan kalma kale, Belediye Sarayı görülecek yerler arasındadır.

MADRİD TEN AKŞAM UÇAĞI İLE İSTANBUL A DÖNÜŞ

İsteklilerin bana telefon ile ulaşması gerekiyor...
 0532 396 3032...
Sınırlı bir kontenjanımız olduğunu hatırlatırım...



3 comments:

  1. ohhhh¡¡¡ como me alegro de que vengas a mi país, seguro que te va a gustar porque los sitios que vas a visitar son una maravilla.
    besos y buen fin de semana'''''''

    ReplyDelete
  2. Hello!
    You come to Spain?
    I hope you enjoy this beautiful country.
    You'll visit some wonderful places full of charm. Like, I'm sure.
    I would love to meet you but I live in the Canary Islands.
    Enjoy your stay in this country.
    A loving hug.

    ReplyDelete
  3. ben ne yazsam ne desem nereden başlasam bilemiyorum size yorum yazmaya.. Annelik ile ilgili röpörtajınızı ve bloğunuzdaki her yazıyı okudum..hem iyi bir evlat hem iyi bir anne hemde arkadaş olmayı başarabilmişsiniz ne güzel..Atölye'ye bakıyorum..allahım bu ne sevgi bu ne aşk!! bir insanın dokunduğu herşeymi güzelleşir..sizi takip etmek ne büyük keyif!! Ece hanım ve çetesi diyorum size artık :) bulunduğunuz heryer harikalar diyarı..enerjiniz bitmesin,ilhamınız eksilmesin,gülen yüzünüz solmasın sevgiyle kalın...

    ReplyDelete