Tuesday, October 8, 2013

Yıllar içindeki medya maceralarım... Yarın, 9 Ekim 2013'de TRT1'deyim.

Yıl 2002...
İlk defa TRT1'de bir oturuma davet edildik... Sunucu Şebnem Yiğit... Çok heyecanlanmıştım.. Neler yaptığımızı, yapacağımızı hızlı hızlı anlattığımı hatırlıyorum sadece.. Bir de Şebnem hanımı çok sevdiğimi hatırlıyorum.

Sonra KanalB, uzun süre, her hafta, atölyede çekim yaptı.. Maalesef hiç birini kaydetmemişiz. Yaklaşık bir sene devam ettik.

Kısa bir aradan sonra, kanalB, bu sefer de sabah yayınlarında canlı yayına çağırdı. Ben de kabul edince, KanalB'yle birlikte çok güzel bir yolculuğa çıktık.. 3 yıl, değişen  saatlerde, program ismi değişse de, ben haftada bir kere, boyama öğretmeye devam ettim.

Yıl 2004...
Country Homes dergisi, bana ait bir sayfa Ayırmak istediğini söyledi.. Atladım hemen... O zamanlar, country Homes dergisinde, İstanbul'daki "Studion Home"un sahibi Füsun Okyaylı'yı  takip ettiğim için, bu teklif beni çok onore etmişti.. Hayran olduğum Füsun Okyaylı gibi, benim de bir sayfam olacaktı.. Bir süreliğine de onlarla çalışmaya devam ettim...

Bir gün, Evim dergisine yazmaya ve kendimizi tanıtmaya karar verdim. Yayın yönetmeni Sevda hanım, hemen ertesi gün cevap yazdı, blog sayfamı ve yapılanları çok beğendiğini söyledi.. "İsterseniz birlikte bir şeyler yapalım"dedi ve onlarla da çok uzun ve çok güzel çalışmalarımız oldu.

Bunca yıl içinde, merkezi Ankara'da olduğu için, defalarca TRT 1'e çıktım..

Yarın da, "Eline  Sağlık" programında, tekrar sizlerle olacağım... Ama işin en güzel yanı, yarın ki sunucu... Sunucumuz Şebnem Yiğit olacak. Yani taaaa 2002'de bizi ilk programına davet eden Şebnem Yiğit...

Eski bir dostu göreceğim için çok mutluyum... Siz de, benimle olun, olur mu?


5 comments:

  1. Ece Hn cim,
    taa Ukrayna da olsamda kacirmadim izledim sizi :) Dolap harika olmus ellerinize saglik. Sizde yine zarifliginizle goz kamastirdiniz herzamanki gibi.

    Alushta dan sevgilerimi gonderiyorum,
    Serap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok çok teşekkürler Serap hanım... Hiç İspanya'da var mı böyle atölye, değil mi ama? :)) İspanya dönüşü görüşürüz bol bol....

      Delete
    2. :)) hic sanmam oralarda nerdeee sizin gibisi Ece Hn cim.... Ispanya donusu gorusuruz , paylasiriz mutlaka.
      sevgilerimle opuyorum sizi...

      Delete
  2. çok güzeldi program harikasınız...sizin çok zarif bir hanımefendi olduğunuzu zaten tahmin ediyordum sesinizi duyunca incecik ve zarif hayran kaldım.şimdi daha çok istiyorum atölyenizde öğrencilerinizden biri olmayı.ama yaz tatili bile olmayan bir devlet memuru olarak bunu nasıl başaracağım bilmiyorum birde şehir farklılığı var ki onu nasıl çözerim hiç bilmiyorum.ama bildiğim bir şey var ki sizin içten sesiniz ve benim sizi görme isteğim bir gün bu güzelliği bana yaşatacak .çünkü sizin sayenizde evim ahşap boyama malzemeleriyle doldu bile..eşime göre hocaların evinde bile bu malzemeler yokmuş.. kocaman sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne güzel şeyler yazmışsınız..Çok çok teşekkürler.. Keşke herkese yetişebilsem.. Her zaman Ankara'ya ve atölyeye bekleriz.. Kendinize iyi bakın... Eşinize de benden bol selamlar...

      Delete