Wednesday, March 7, 2012

Yok Bu İşin Sonu!!

KUŞ!!!

İşime aşığım...
Hala ilk işe başladığım gün hissettiğim heyecan, şevk ve amatör ruhla çalışıyorum..
Derslerde yaptırdığım objelerin artık sayısını hesaplayamıyorum. Bu aralar, bir kuş furyasıdır gidiyor!!! Yok, yok Adana'dan Rezzan başlattı bu meseleyi.. Bana öyle güzel resimler, linkler gönderdi ki... Yaptırmamak imkansız!! Heyecanla bekledik, ilk kuş kesimlerini.. Çok zevk aldık boyarken, boyatırken... Blogda da yayınlayınca, geçen sezon sonu bir kuş, kelebek, baykuş furyası başlatmış oldum, planlamadan, farkında olmadan...
Derken her yer, bir anda kuş, kelebek doldu... Nefis örnekler yapıldı herkes tarafından...

Yok artık daha güzelini yapamayız dedikçe, her seferinde yine güzel kuşlar çıktı!!!
Her seferinde "hayır, lütfen artık kuş demeyin" dediğimde dayanamayıp isteyenlere yeni yeni modeller çizmek zorunda kaldım..
Olan oldu, ne diyeyim, yine atölyedeki en güzel kuş oldu...

İşte en son KUŞUMUZ!!!!



Demetciğim, hazırladığın el deseni kış panom hala atölyemin göz bebeği. Ellerine sağlık, öpüyorum...

THE WOO
Çok güzel bir havadisim var sizlere... Sherwood Mobilya'dan sonra, "Ece Aymer Crafts" ev ve bahçe aksesuarlarımızın satılacağı diğer ünlü bir mağaza da  THE WOO oluyor.. Önce İstanbul PALLADIUM'da satışa başlanıyor. Yaklaşık 15 gündür,  atölyede heyecan içinde ürünler hazırlanıyor, boyanıyor, problemler hallediliyor, anlayacağınız çok hummalı bir çalışma var..
Bu arada yoğun kişisel siparişleriniz için çok çok teşekkür ederiz... Hepsini en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz, biraz gecikmeler oluyor tabi, ne olur kusurumuza bakmayın.. Fikirler, tasarımlar, işler benden çıkıyor ama bütün bunları hazırlayan 7+2 kişilik mükemmel dev bir ekibim var, herşeyi onlara borçluyum...

Sevgili Buket, Nalan, Seden, Asuman, Füsun, Ayşen, Sema...Veeee, Birlik mahallesi şubemiz açılana kadar Tuğçe ve Nazlı...Herkesin huzurunda sizlere çok çok teşekkür ediyorum, o güzel ellerinizden öpüyorum..


PEMBE KUTU
Bu güzel haberleri, güzel bir objenin resim şöleni ile bitirmek lazım değil mi?








Sevgiyle Kalın...



19 comments:

  1. nasıl güzeller ve ennn güzelleri gördüklerimin deliricem hepsinden yapmak istiyorum off yaaaa harikasınız bu arada facebooktanda yazdım ece abla pembe kutunun çok büyüğünü orta sehpa olarak yapmak geldi içimden kocaman bir sandık içi ıvır zıvır dolu dışıda böyle olmalı,malzeme için beni yönlendirmisin senden nasıl temin edebilirim bide seni yormazsam eğer nasıl yapıldığını anlatabilirsen beni çok mutlu etmiş olursun..çünkü çok ama çok sevdim.diyecek birşey bulamıyorum yani harikasınız bu kadar mı güzel yapılır içime işledi zevkinize sağlık

    ReplyDelete
  2. Tek kelimeyle nefislerr bayıldım çok hoş ellerinize sağlık =)

    ReplyDelete
  3. hepsıde harıka bayıldım herzamankı gıbı

    ReplyDelete
  4. Herzamanki gibi çok güzel minik kuş evlerini çok sevdim kuş ve kutu harika ellerinize sağlık.Bunları THE WOO'da görebileceğime çok sevindim hayırlı olsun sevgiler.

    ReplyDelete
  5. Hayırlı olsun Ece Hanım,ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  6. Ahhh Ece Hanım akşam akşam bizi çok duygulandırdınız. Ece Aymer gerçekten ECE AYMER .Sizin adınızın yanında bizimde adımızın geçmesi bize inanılmaz bir sorumluluk ve korku yüklüyor. Bizler öncelikle sizin gönlünüzün güzelliğine , insanlığınıza sonrasında güvenip bizlere böyle sorumluluk verdiğiniz için biz size çooooooooooooooooooook teşekkür edrizz. İyiki hayatımızdasınız . Hayatta herşey yüreğiniz gibi güzel olsunnn :)) Tuğçe & Nazlı

    ReplyDelete
  7. ooo ellerinize sağlık hayırlı olsun şimdiden Ece hanım. Zaten size telefondan ulaşamadığımdan belliydi nasıl koşturduğunuz. Sevgiyle kalın...

    ReplyDelete
  8. Çok çok güzel hazırlanmış hepsine beğenerek baktım cidden bu işi seviyorsunuz sevmeseniz güzel şeyler yapamazdnz bence hiç bırakmayın bu işi :)

    ReplyDelete
  9. ahh ahahhhhhhahhhhhh, ne diyebilirim ki. Yine harikalar, yine harikasınız. The Woo hayırlı olsun çok güzel bir haber:))
    haftada 3 saat orada olmak yetmezken bana, 1 saat nasıl olacak. Azimliyim ama 1 saat bile olsa geleceğim her hafta:))Keşke 24 saatimi orada geçirebilsem:))

    ReplyDelete
  10. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, Mükemmleller:))

    ReplyDelete
  11. Çokkk güzeller bayıldım. Herkesin ellerine sağlık :)

    ReplyDelete
  12. Sevgili Ece,

    Herşeyin yolunda gitmesi başarılarına başarılar eklemen senin kadar seni seven bizleri de mutlu ediyor. Umarım herşeyler gönlünce olur da bizde blog vasıtasıyla bu güzel ürünlerden nasibimizi alırız.Ne demişler Ece'de pişer bize de düşer.Kucak dolusu sevgiler.

    ReplyDelete
  13. Ece hn.çok sevindim THE WOO havadisine.Bana çok yakın olduğu için sık sık ziyaret edip sizin elinizden çıkanları yakından göreceğim demektir bu.Sanırım dayanamayıp alacağımda.Şimdiden sabırsızlandım kimbilir ne güzellikler gelecek.Ne olur çabuk yollayın.

    ReplyDelete
  14. Hepsi de birbirinden güzel ben en çok minik kuş evlerinizi beyeniyorum.Sevgiler.

    ReplyDelete
  15. ♥ harikasınız !

    ReplyDelete
  16. Ece Hanim ,harikasiniz.Cok uzun zamandir sessiz ama derin takipcilerinizdenim:)Palladium'da urunlerinizin satilacagi ogrenince cok sevindim,artik guzel tasarimlarinizi yakindan gorebilecek ve satin alabilecegim.Sevgiler

    ReplyDelete
  17. the pink box is really amazing!!

    ReplyDelete
  18. Ellerinize sağlık .Hepsi çok şirin olmuş....

    ReplyDelete